Ervaringen

Hier lees je ervaringen, reviews en verhalen
van anderen die mij als
ademcoach of yogadocente hebben gehad.


“Het is een bijzondere ervaring om te ontdekken wat ademhaling doet. Ik kon voor het eerst voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Ik heb nooit eerder geweten dat mijn lichaam op zoveel verschillende manieren aangeeft wat ik nodig heb, zo bijzonder!

Rinske begeleidde mij op een fijne manier in mijn proces en nam mij helemaal mee in de rust. Daarnaast legt ze goed uit wat er gebeurd. Voor mij was het een super ervaring die ik iedereen kan aanraden!”

Dankjewel Rinske

— Antsje

1-1 Ademcoachingstraject


“Mijn ademhaling zat hoog, net als mijn gedachten zette ik alles in mijn lichaam vast.
Door de ademsessies heb ik geleerd naar mijn buik te ademen. Het was net of voelde ik lucht stromen door mijn hele lichaam. Mijn gevoelens konden zich uiten. Een bevrijdend gevoel!”

— Anoniem

1-1 Ademcoachingstraject


Beste Rinske,

Dankjewel voor het begeleiden en ervaren van het ademhalen. De ademoefenigen hebben geholpen om mijn lichaam te leren kennen en tot mijzelf te komen. Je doet het zeer ervaren.

De weg naar het koud zwemmen heb ik als zeer prettig ondervonden. Het voelde voor mij goed om mij bij jou over te geven en me vrij te voelen zodat ik me kon laten gaan in het proces. Zeker een aanrader! De plek zo midden in de natuur is ook zeer geschikt. Nogmaals dank en we houden contact!

— Reinold

1-1 Ademcoachingstraject en ijsbadsessie


"Ik verwachtte iets anders maar kreeg iets veel beters! Waaronder een diepere verandering in mijn adempatroon, Ik ben zo blij dat ik dit cadeau aan mijzelf heb gegeven! Er zijn veel creatieve handvatten die ik tijdens de ademtraining heb geleerd waardoor ik mijzelf kan ontstressen, mijn hartslag kan verlagen en mijn 'feelgood' hormonen kan laten stromen. Ik voel meer ontspanning en mijn stressmanagement is beter geworden. 
Hiervoor ben ik je dankbaar!"

— Liefs Suleman

1-1 Ademcoachingstraject


"Heel erg bedankt dat je mij hebt geleerd hoe ik op de juist manier in mijn kracht kan blijven staan. Wanneer ik bijvoorbeeld tijdens het winkelen merk dat ik verkeerd ga ademhalen kan ik nu op tijd een paniekaanval onderscheppen door even stil te staan en op de juiste manier te gaan ademen. Daardoor kom ik weer terug bij mezelf. Nogmaals super bedankt, blij dat ik jouw mocht ontmoeten, je bent een mooi mens!"

— Anoniem

1-1 Ademcoachingstraject


"Voor meditatieachtige taferelen vind ik altijd wel weer een reden om het niet te doen. Ik stel het altijd graag uit naar een ander moment of vind wel weer een reden waarom het nu niet zo goed uitkomt, en daardoor doe ik het eigenlijk nooit...

Rinske kwam op mijn pad en ik besloot het weer eens een kans te geven. In het ergste geval zou ik weer een oersaai moment beleven, tjah, dat overleef ik dan ook wel weer. dacht ik zo.

Zonder al te veel verwachtingen deed ik mee aan haar ademworkshop en ik werd aangenaam verrast. Iets in haar stem, gemixt met de manier van uitleggen, haar zijn en de muziek, zorgde ervoor dat ik helemaal in het moment zat te genieten van mijn lichaam en adem.
Bedankt voor deze ervaring Rinske!"

— Tjebbe

Ademreis en ijsbadsessie


"I participated in Rinske’s breath and ice bath workshop this weekend in the north of Holland. This was a magical experience of gradually entering into a realm of in between consciousness, of flow, calm, relaxation and meeting with myself.

Rinske’s expertise was apparent throughout. In preparing and explaining, managing the group, the energy, the intensity, the depth of the practice. She was confident and solidly present and at the same time soft and containing, allowing, seeing, warm and mothering in a way.

In her workshop I felt that Rinske encourages growth and coming face to face with yourself and also completely listening and only doing what is fitting and appropriate for you in the specific situation. Thank you for facilitating allowing and creating this powerful and beautiful experience for me and the rest of the group.

All the best to you! 

— Love, Amitai Haberman, your friend from Israel

Ademreis en ijsbadsessie


"Yoga bij Rinske is voor mij echt een rustpunt. Beginnen met een ademoefening betekend voor mij dat ik echt even alles in mijn hoofd kan perkeren. Ik heb geleerd liever te zijn voor mezelf en mijn lijf en echt mijn grenzen beter aan te kunnen geven.
Rinske laat de yoga aansluiten bij de groep en heeft een fijne balans tussen uitdaging en rust."

— Judith

Yogalessen


"Ik volg nu ongeveer een jaar met regelmaat yogalessen bij Rinske. Ik ga er met plezier naar toe en kom met meer rust in mijn lichaam en hoofd terug. 
De manier waarop Rinske tijd neemt voor ieder inividu om stil te staan bij wat er gebeurd vind ik heel fijn en persoonlijk."

— Anoniem

Yogalessen


Deel jou ervaring hier

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Carina
een maand geleden

De wekelijkse yogalessen bij Rinske geven mij de ontspanning en rust die ik niet meer wil missen. Rinske heeft een fijne stem, goed begin van de dag !